Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Töpinän tori esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Töpinän tori

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 13Kyllä!
  • 2En

86,7 % suosittelee tätä

Kierrätyskirpputori Töpinän tori on avoinna ma–to kello 9–17 ja perjantaisin 10–14. Viikonloppuisin suljettu. Puhelinnumero on 045 888 1255. Valikoimassa on nykyisin pieni valikoima huonekaluja.

Töpinän tori ottaa vastaan esimerkiksi hyväkuntoisia aikuisten ja lasten vaatteita, leluja, astioita, liinavaatteita ja tilan salliessa huonekaluja (huonekalujen tuomisesta on syytä sopia etukäteen). Sähkö- eikä ATK-laitteita ei oteta vastaan.

Nettisivujen lisäksi Töpinän torilla on omat Facebook-sivut.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Töpinän tori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Huushollin Aarteet
  2. The Kirppis
  3. Kiimingin kirpputori
  4. Jokeri Kirppis
  5. Kuortane Kirppis