Etsi kirppistä hakusanalla

Turun Ekotori, Kirkkotie

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi maanantaina 30. päivä marraskuuta 2015.)

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 29Kyllä!
 • 6En

Kirkkotiellä sijainnut Turun Ekotori muutti Turun Itäharjulle osoitteeseen Rautakatu 12.

Turussa toimiva Kierrätyskeskus Turun Ekotori sijaitsee Kirkkotie 10:ssä. Se on avoinna ma–pe 8–18 ja lauantaisin 10–15. Ekotorin puhelinnumero on 044 700 7400 kuljetustilauksia ja tavaratiedusteluita varten. Toimipisteen puhelinnumero on 044 7007 400. Ekotorilla on tavaroiden kuljetuspalvelu ja käytettyjä huonekaluja myynnissä.

Turun Ekotoreja löytyy muualtakin Turusta: Rieskalähteentieltä ja Kanslerintieltä.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

aps kommentoi, että:

pyörätuoliasiakkaita ei ole huomioitu lainkaan.

 • Kirjoitettu: 04. päivä lokakuuta 2008
 • Kestolinkki: #

Katriina Puumalainen kommentoi, että:

Hei aps ja muut!

Kirkkotien Ekotorilla on huomioitu pyörätuolia käyttävät asiakkaat sikäli, että meillä on hissi talon takaosassa. Valitettavasti hissiä täytyy kysyä työntekijöiltä.
Nuppulantien Ekotorilla ei rappusia olekaan, mutta osa käytävistä on ahtaita.
Rieskalähteentielle avataan uudet tilat, joissa on pyörätuolilla helppo kulkea. Valitettavasti sinne tulee parvi, johon meillä ei toistaiseksi ollut varaa rakentaa hissiä. Hissi on siis tulossa, mutta jälkeenpäin.

 • Kirjoitettu: 12. päivä elokuuta 2009
 • Kestolinkki: #

nalle buh kommentoi, että:

Paljon huonekaluja, ihan hyväkuntoisia ja kukkaroystävälliseen hintaan. Opiskelija-alennusta saa (myös kotiinkuljetuksesta). Itse ostin mm. työpöydän 22eurolla (josta vielä hinta alennettiin opiskelijakortin takia muistaakseni 18euroon) ja 150cm korkean kokovartalopeilin jonka hinta putosi naarmun + opiskelijuuden takia 5euroon.
Kaikenkaikkiaan ehdottomasti suosittelen käymään kurkkaamassa! Itsellä positiivinen kokemus.

 • Kirjoitettu: 29. päivä elokuuta 2009
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Turun Ekotori, Kirkkotie sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Kiva Kirppis
 2. Virkkalan Kirppis
 3. Vadelmatarha (Oulu)
 4. Pelastusarmeijan Outlet Kirpputori
 5. Kirpputori Ventti

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.