Ajankohtaista: Jämsä: Vadelmatarha Jämsä avataan 24. helmikuuta klo 10
Kurikka: Mietaan kirpputori 24.–25.3. klo 10–16

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Turun Katulähetys ry:n kirpputori esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Turun Katulähetys ry:n kirpputori

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 7Kyllä!
 • 1En

Turun Katulähetys ry:n kirpputori on avoinna ma–pe 12–17. Suljettu viikonloppuisin. Katulähetyksen kirpputori toimii katulähetystyön hyväksi. Myymälän puhelinnumero on 02 250 3858. Kirppikselle voi lahjoittaa käyttökelpoista pientä irtaimistoa katulähetystyön hyväksi.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Turun Katulähetys ry:n kirpputori:

Katulähetyksen kotisivuilla lukee:

YLÄSALI JA KIRPPUTORI käyntiosoite

Läntinen pitkäkatu 8
20100 Turku
puh. 02-2503858”

Eli osoite on väärä

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Turun Katulähetys ry:n kirpputori:

Aivan, niinpä onkin. Osoite on yhdessä aukioloaikojen kanssa päivitetty. Kiitos, penkoja!

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Turun Katulähetys ry:n kirpputori:

pienehkö ja mukava,siisti ja runsas kirppis. Mukava penkoa oikein ajan kanssa tai peinemmälläkin ajalla.Lähellä linkka-asemaa. Helppo mennä sinne. Suosittelen lämpimästi!!!
Paljon kivoja vaatteita isoille ja pienille.

Menin kerran kysymään 92-cm ulkoilupukua pikkutytölleni. Kertoivat, että ei ollut sillä hetkellä sellaista, mutta kas: ovesta tuli lahjoittaja sisään ja lahjoitti pienen tyttönsä pieneksi käyneitä kamppeita ja siellä laatikon pohjalla oli kaunis, uudenveroinen pinkki/tummanpunainen puku, jonka sain hyvin edullisesti. Se oli kyllä ihmeellistä!!!

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Turun Katulähetys ry:n kirpputori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Tähtikirppis (Raahe)
 2. Kattilahallin kirppis
 3. Helsingin metodistiseurakunnan kirpputori
 4. Agatha Kirpputori & Divari (Evijärvi)
 5. Vallilan Stoori

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.