Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Työn vuoksi ry (kierrätyskeskus) esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Työn vuoksi ry (kierrätyskeskus)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 8Kyllä!
  • 5En

61,5 % suosittelee tätä

Työn vuoksi ry:n kierrätyskeskus Imatralla löytyy Torikadulta. Kierrätyskeskus on avoinna ma–pe kello 9–18 ja lauantaisin 9–14. Sunnuntaisin suljettu. Tällä kierrätyskeskuksella on tavaroiden kuljetuspalvelu ja myynnissä käytettyjä huonekaluja. Kierrätyskeskuksen puhelinnumero on 040 514 5766.

Paikalle voi tuoda maksutta tarpeettomaksi jääneitä tavaroita, kunhan ne ovat käyttökelpoisia. Myös vaatteita otetaan vastaan. Ilmainen noutopalvelu voi käydä hakemassa tavarat pyydettäessä.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Työn vuoksi ry (kierrätyskeskus) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Tampereen Radiokirppis
  2. MiMIn Kierrätysaitta Oy
  3. Kymppitori
  4. Pisara-kirpputori Nummela
  5. Pisara Kirppis Selki