Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Työn vuoksi ry (myymälä) esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Työn vuoksi ry (myymälä)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 1Kyllä!
  • 1En

50,0 % suosittelee tätä

Työn vuoksi -yhdistyksen myymälä Imatralla sijaitsee Tammiharju 3:ssa. Myymälän puhelinnumero on 040 834 5747. Toimipiste on avoinna arkisin 9–18 ja lauantaisin 9–14 välisenä aikana. Myynnissä entisöityjä huonekaluja ja käsitöitä esimerkiksi kotiin, mökille ja puutarhaan.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Työn vuoksi ry (myymälä) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Tampereen Radiokirppis
  2. MiMIn Kierrätysaitta Oy
  3. Kymppitori
  4. Pisara-kirpputori Nummela
  5. Pisara Kirppis Selki