Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Rauman Seudun Työttömät ry:n Lokki-kirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Rauman Seudun Työttömät ry:n Lokki-kirppis

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 28Kyllä!
  • 2En

93,3 % suosittelee tätä

Rauman Seudun Työttömät ry:n kirpputori on avoinna arkisin kello 9–18 välisenä aikana ja lauantaisin kello 10–15. Sunnuntaisin kirppis on suljettu. Sisäänkäynti tapahtuu pihan puolelta.

Puhelinnumero on 050 592 1135.

  • Kirppikselle voi lahjoittaa tavaroita.
  • Myynnissä on esim. miesten, naisten ja lasten vaatteita.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Rauman Seudun Työttömät ry:n Lokki-kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Retrolinna / Harmaalinnan sisätori
  2. Kasitien Kirppis
  3. Kirppis Wanha Pokki
  4. Atomin Peräkonttikirppis
  5. Finntori Kirpputori