Ajankohtaista: Hämeenlinna: Nasta Mesta avaa ovensa maaliskuussa Luukkaankadulla.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen UFF Espoo, Espoontori esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

UFF Espoo, Espoontori

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 3Kyllä!
  • 2En

60,0 % suosittelee tätä

Ajankohtaista: sunnuntaisin suljettu 9.8.2020 asti.

Kauppakeskus Espoontorin 2. kerroksessa sijaitseva UFF-myymälä on avoinna ma–pe kello 10–20, lauantaisin 10–17 ja sunnuntaisin 12–16.

Puhelinnumero on 010 419 7574.

Tuotevalikoima pitää sisällään vaatteita, kenkiä ja asusteita naisille, miehille sekä lapsille, kuten myös kodin tekstiilejä.

Tämän UFFin lisäksi Espoossa on toinenkin: se sijaitsee Sellon ylätasossa, 3. kerroksessa, Elixian päädyssä.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua UFF Espoo, Espoontori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kierrätysmylly
  2. Second Hand LAHTI SHOP
  3. Toivon Keskus
  4. Recci Kallio
  5. Turun Ekotori, Rieskalähteentie