Ajankohtaista: Vantaa: Tikkurilantorin kirppis sunnuntaisin kello 10–17

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen UFF Pietilänkatu (Tampere) esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

UFF Pietilänkatu (Tampere)

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 10Kyllä!
 • 7En

UFF Pietilänkatu sijaitsee Tampereen Hervannassa, Kauppakeskus Duossa. Avoinna ma–pe kello 9–19 ja lauantaisin 9–16. Suljettu sunnuntaisin.

Puhelinnumero on (03) 364 1171.

Myymälässä erityisesti naisten, miesten ja lasten vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, pientavaroita ja vintagea.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen UFF Pietilänkatu (Tampere):

Vaatetta löytyy paljon. Hämmästelin sitä miten hyväkuntoisia kenkiä täällä oli myytävänä.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen UFF Pietilänkatu (Tampere):

Kallis paikka.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua UFF Pietilänkatu (Tampere) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Myyrkirppis
 2. Siisti Kirppis
 3. Saloisten Seuranmäen Kirpputori
 4. Vintarelle-putiikki
 5. Maijan Wanha Navetta

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.