Ajankohtaista: Koskenkylä: Peräkonttikirppis 1.7. klo 11–15
Jalasjärvi: Jalasjärven Kirpputori avataan 7/2018

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen UFF Turku esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

UFF Turku

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 42Kyllä!
 • 18En

Turun UFF:in tuotto menee hyväntekeväisyyteen. UFF on suomalainen, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton yleishyödyllinen yhdistys, joka on perustettu 1987. Sen tarkoituksena on kerätä varoja kehitysyhteistyöhön ja tiedottaa kehitysmaista. Turun toimipisteen puhelinnumero on 02 231 1761. Turun UFF on avoinna ma–pe kello 9–19, lauantaisin 9–17 ja sunnuntaisin 12–17.

Valikoimasta löytyy vaatteita, kenkiä, asusteita, laukkuja, kodintekstiilejä, mattoja ja peittoja kuten myös pientavaroita, kirjoja ja koruja.

Paikalle pääsee esimerkiksi bussivuoroilla 4, 8, 12, 32, 42 ja 100.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen UFF Turku:

http://www.uff.fi/myymalat/humalistonkatu5.html

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen UFF Turku:

Valikoima vaatteissa on laaja ja vaihtuu mielestäni mukavan nopeasti. Palvelu on ystävällistä ja joustavaa ja vaatteet ovat todella hyväkuntoisia. Ainoa miinuspuoli moniin muihin kirppareihin verrattuna on hitusen korkeammat hinnat normaalipäivinä. Tosin UFF järjestää loppuunmyynnin (2 kertaa vuodessa?) sesongin vaihtuessa. Tällöin kaikki vaatteet ovat tarjouksessa reilu viikon hintojen laskiessa 7e eurosta päivä päivältä 1e asti. :)

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen UFF Turku:

Turun Uffin vaateissa todella hyvä valikoima ja vaihtuu sopivasti palvelu on todellakin ystävällistä harmi vaan että ovat normaalina aikana kalliimpia kuin muissa kirppiksissä mutta silloin kun on tarjous hyviä vatteita saa edullisesti

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua UFF Turku sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. KMV Kirppis
 2. Jalasjärven Kirpputori
 3. Itsepalvelukirppis Kirppuset
 4. Lähetystori Laitila
 5. Lafkan

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.