Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Vaahteramäen Kirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Vaahteramäen Kirppis

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 2Kyllä!
  • 0En

Iisalmessa entisen Kallen Kirppiksen paikalla toimiva Vaahteramäen Kirppis on avoinna ma–pe kello 9–18 ja lauantaisin 10–15. Sunnuntaisin suljettu.

Sähköpostiosoite on vaahteramaenkirppis@gmail.com ja puhelinnumero 044 770 0954.

Ajankohtaista: 24.11.2018 kirppiksellä on joulumyyjäiset, makkaran paistoa ja muuta pientä kivaa.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Vaahteramäen Kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Pelastusarmeijan kirpputori, Turenki
  2. Kirppis 67
  3. Vaajakosken Suvanto ry.:n kirpputori
  4. Piritan Kirpputori
  5. Pelastusarmeijan kirpputori, Lahti (Vesijärvenkatu)

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.