Ajankohtaista: Parkano: iCare Parkano avataan 7.12.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Vaatepalvelun kirpputori esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Vaatepalvelun kirpputori

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 0Kyllä!
  • 10En

0,0 % suosittelee tätä

Tämä kirppis on nykyään sama kuin Pariisi-niminen kirppis Joensuussa.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Vaatepalvelun kirpputori:

Pariisi-niminen kirpputori taitaa olla kaupunkilegenda, ei kai sellaista olekaan. Vaatepalvelun kirpputorin osoite on Kauppakatu 35, 80100 Joensuu. Kirpputori on avoinna ma, ke ja pe klo 11-15

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Vaatepalvelun kirpputori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. iCare Parkano
  2. Pelastusarmeijan kirpputori, Parkano
  3. Ansionrinteen Wanhakierto — Finafynd (Hämeenlinna)
  4. Markkulantien Wanhakierto — Finafynd (Hämeenlinna)
  5. Runeberginkadun Wanhakierto — Finafynd (Helsinki)