Ajankohtaista: Hämeenlinna: Nasta Mesta avaa ovensa maaliskuussa Luukkaankadulla.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Vaatepalvelun kirpputori esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Vaatepalvelun kirpputori

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 0Kyllä!
  • 10En

0,0 % suosittelee tätä

Tämä kirppis on nykyään sama kuin Pariisi-niminen kirppis Joensuussa.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Vaatepalvelun kirpputori:

Pariisi-niminen kirpputori taitaa olla kaupunkilegenda, ei kai sellaista olekaan. Vaatepalvelun kirpputorin osoite on Kauppakatu 35, 80100 Joensuu. Kirpputori on avoinna ma, ke ja pe klo 11-15

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Vaatepalvelun kirpputori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Second Hand LAHTI SHOP
  2. Toivon Keskus
  3. Recci Kallio
  4. Turun Ekotori, Rieskalähteentie
  5. Turun Ekotori (Rautakadun myymälä)