Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Vadelmatarha (Kouvola) esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Vadelmatarha (Kouvola)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 10Kyllä!
  • 13En

Elokuussa 2015 avattu Kouvolan Vadelmatarha on avoinna ma–to kello 10–17 ja pe–la 10–15. Sunnuntaisin suljettu. Liike sijaitsee vastapäätä Mansikkamäen koulua, Pikku-Palomäessä. Myymälästä löytyy pieni leikkipaikka, vaipanvaihtopaikka ja vessa. Maksuvälineiksi käyvät käteisen lisäksi tavallisimmat pankki- ja luottokortit.

Puhelinnumero on 045 640 4147 ja sähköpostiosoite kouvola@vadelmatarha.fi.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Vadelmatarha (Kouvola) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Metka kirpputori
  2. Lastentarvikekirppis Minipanda
  3. Kirpputori Muistojen Taika
  4. Kirpputorihalli Pirkkis
  5. Kruunukirppu & Olkkari

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.