Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Väentuvan kirpputori esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Väentuvan kirpputori

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 2Kyllä!
  • 1En

66,7 % suosittelee tätä

Väentupa ry:n kirpputori Laukaalla on avoinna ma–pe kello 11–17 ja lauantaisin 11–15. Sunnuntaisin suljettu.

Puhelinnumero on 040 145 4420.

Myymälästä voi löytää vaatteita, asioita, huonekaluja, elektroniikkaa ja muita tavaroita. Lisäksi sinne voi lahjoittaa käyttökuntoisia ja ehjiä tavaroita, mutta ei rakennuskierrätystavaraa tai kaatopaikalle menevää tavaraa.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Väentuvan kirpputori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kojonkulman Maalaiskirppis
  2. Kevätkirppis
  3. Kirpputori Osto- ja myyntiliike, Mäntsälä
  4. Kirppis Mingo
  5. Wanha Meijeri