Ajankohtaista: Porvoo: Suuri lastentarvikekirppis 30.9. klo 10–13
Helsinki: Kattilahallin kirppis 30.9. klo 13–18

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Vallilan Stoori esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Vallilan Stoori

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 6Kyllä!
 • 0En

Itsepalvelukirpputori Vallilan Stoori sijaitsee nimensä mukaisesti Vallilassa. Kirppis on avoinna ma–pe kello 10–18 ja lauantaisin 10–15. Sunnuntaisin suljettu.

Puhelinnumero on 045 875 1355 ja sähköpostiosoite info@vallilanstoori.fi.

Kirppiksellä toimii pieni kahvila, levykauppa ja lapsille on leikkipaikka.

Hinnasto

 • Myyntipaikka viikoksi (6 vuorokautta) 40€
 • Lisäksi 7% provisio kokonaismyynnistä
 • Myyntitili (esim. 4 viikon jakso) 50% provisio kokonaismyynnistä
 • All inclusive -palvelu (2 viikkoa) 60% ja 50% provisio kokonaismyynnistä

Vallilan Stoorilla on nettisivujen lisäksi omat Facebook-sivut.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Vallilan Stoori:

Hipsteri-mesta

Tällä kirppiksellä on todella satsattu ulkonäköön, sisustus on kunnolla mietitty, ja eri pöytinen tuotteita on asetettu mm. näytepöydälle ikäänkuin pikkuliikkeessä. Kuitenkin palvelu oli aika venäläistä, myyjä ei tervehtinyt kun tulin liikkeeseen ja antoi hetken odottaa kun olin maksamassa kassalle, jokin ruudun takana oli niin tärkeää ettei edes ehtinyt osoittaa huomioineensa minua sillä aikaa kun odotin.

Valitettavasti pöydän vuokrajat joutuvat maksamaan myyntipaikasta aika paljon, mikä näkyy myös tuotteiden hinnoissa. Ihan likaa halpaketjujen vaatteita viidestä eurosta ylöspäin.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Vallilan Stoori:

Ihan kuin paikka olisi vähän rähjääntynyt entisetään, mielestäni hintataso on vähän liian korkea, toisaalta valikoima aika laadukasta, trendikäs nuori kaupunkilainen löytää varmasti itselleen jotain mikäli ei ole yhtä pihi kuin minä :)

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Vallilan Stoori:

Kovasti kehutaan, ihan kivalta mestalta vaikuttaa muuten, mutta hei oikeasti nyt nuo hinnat. Myös pöytävuokra. Saa olla todella laadukasta kamaa, että saa kuuden päivän aikana omansa takaisin. Perussiisteillä vaatteilla saldo on plusmiinusnolla, vaikka on kuinka käyttänyt aikaansa esillepanoon ja silittänyt vaatteensa. Eli ihan sama kuin olis heittänyt talon vieressä olevaan UFFin boksiin. Ei sais olla näin, että ei enää kannata myydä kirpparilla mitään! Jotain järkee tähän. All Inclusive -palveluun tuotujen kamojen hinnat aivan törkysen kalliita. Tila itsessään on viihtyisä ja kiva, lukuunottamatta kahvilapuolen loisteputkivalaistusta.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Vallilan Stoori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Myyrkirppis
 2. OnnenKirppis
 3. Metsäkirppis
 4. DOM second hand
 5. Second hand shop Komero

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.