Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Veikkolan Kirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Veikkolan Kirppis

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 2Kyllä!
  • 0En

Leppävirralla torin laidalla sijaitseva Veikkolan Kirppis on avoinna ma–pe kello 10–16.30 ja suljettu viikonloppuisin.

Myyntipaikan viikkovuokra on 20€ ja kuukausivuokra 60€.

Puhelinnumero on 040 561 9125.

Veikkolan kirppistä pitää Toimintayhdistys Leppälintu ry yhdistys. Kirppikselle voi lahjoittaa käyttö ja koristetavaroita, myös ehjiä ja puhtaita vaatteita. Vuokrattaessa oma myyntipaikka voivat myyjät pitää sen järjestyksessä, joten asiakkaan ei tarvitse vuokra-aikana käydä hoitamassa sitä.

(Tero vinkkasi tästä kirppiksestä ensimmäisenä.)

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Veikkolan Kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Adeline Kirppis
  2. Tuulosen parkkihallin kirpputorit
  3. Helluntailähetyksen Lähetyskirpputori, Turku
  4. Lasten Unelma Second Hand
  5. Konepajan Bruno

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.