Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Vekarakirppis Lahti esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Vekarakirppis Lahti

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 0Kyllä!
 • 0En

nan % suosittelee tätä

Ajankohtaista: suljettu toistaiseksi 7.1. tapahtuneen vesivahingon vuoksi.

Tammikuussa 2016 avattu Vekarakirppis on sympaattinen, valoisa ja iloinen lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden kirpputori, jonne olet aina tervetullut myös lasten kanssa. Meiltä löytyy kahvio, leikkinurkkaus ja hoitohuone ja hyvin tilaa kulkea myös rattailla.

Vekarakirppis on itsepalvelukirpputori ja meillä on kaikille myyjille pöytäpaikkojen lisäksi runsaasti yhteistä myyntitilaa myös isommille tavaroille, äitiysvaatteille, kengille ja ulkohaalareille.

*Puhelinnumero on 044 238 8158 ja sähköpostiosoite lahti@vekarakirppis.fi.

Aukiolot: ti–to kello 10–17, perjantaisin 10–18.30, la–su 10–14.

Hinnat

 • Myyntipaikka 6 myyntipäiväksi: 25€
 • Myyntipaikka 12 myyntipäiväksi (peräkkäisiksi): 50€
 • Pöydän siivous päivittäin: 8€ / viikko
 • Myyntipaikka isommille tavaroille: 20% provisio

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Vekarakirppis Lahti sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Tampereen Radiokirppis
 2. MiMIn Kierrätysaitta Oy
 3. Kymppitori
 4. Pisara-kirpputori Nummela
 5. Pisara Kirppis Selki