Ajankohtaista: Hämeenlinna: Nasta Mesta avaa ovensa maaliskuussa Luukkaankadulla.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen ViaDia-kierrätyspuoti (Kuopio) esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

ViaDia-kierrätyspuoti (Kuopio)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 2Kyllä!
  • 1En

66,7 % suosittelee tätä

Puijontorilla sijaitseva ViaDia-kierrätyspuoti on avoinna ma–pe kello 9–17. Viikonloppuisin suljettu.

Puodista löytyy esimerkiksi vaatteita, huonekaluja ja kodin irtaimistoa. Toiminta perustuu lahjoitustavaraan ja kierrätystuotteisiin. Tuotto käytetään paikalliseen lähimmäistyöhön.

Puhelinnumero on 017 362 3614.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua ViaDia-kierrätyspuoti (Kuopio) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Emmaus Tammisaari
  2. Ranta Kirppis
  3. Mörön Puoti
  4. Nakkilan vammaiset ry:n kirpputori
  5. City Loppis–Kirppis