Ajankohtaista: Porvoo: Suuri Lastentarvikekirppis 31.3. klo 10–13.

Etsi kirppistä hakusanalla

ViaDia-tori Tampere

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 8Kyllä!
  • 1En

Tampereella sijaitseva ViaDia-tori on avoinna ma–pe kello 10–17. Viikonloppuisin suljettu. Myynnissä on lahjoitustavaraa ja tuotto menee paikallisen lähimmäistyön hyväksi.

Puhelinnumero on 040 179 7771 ja sähköpostiosoite pirkanmaa.info@viadia.fi.

Facebook-sivujen lisäksi tällä kirppiksellä on oma myyntisivu Tori.fi:ssä.

Kuvat

  • Kokoelma erilaisia valokuvia ViaDia-torilta Tampereelta. Kuvassa mm. kynttelikkö, taulu, jääkiekkopeli.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua ViaDia-tori Tampere sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kirpputori Kamakievari
  2. Suolahden Työttömät ry:n kirppis
  3. Itsepalvelukirpputori Helmi
  4. Käytetyn tavaran Funktio
  5. 88.fi Itsepalvelukirpputori

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.