Etsi kirppistä hakusanalla

ViaDia-tori Tampere

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 8Kyllä!
  • 1En

Tampereella sijaitseva ViaDia-tori on avoinna ma–pe kello 10–17. Viikonloppuisin suljettu. Myynnissä on lahjoitustavaraa ja tuotto menee paikallisen lähimmäistyön hyväksi.

Puhelinnumero on 040 179 7771 ja sähköpostiosoite pirkanmaa.info@viadia.fi.

Facebook-sivujen lisäksi tällä kirppiksellä on oma myyntisivu Tori.fi:ssä.

Kuvat

  • Kokoelma erilaisia valokuvia ViaDia-torilta Tampereelta. Kuvassa mm. kynttelikkö, taulu, jääkiekkopeli.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua ViaDia-tori Tampere sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Adeline Kirppis
  2. Tuulosen parkkihallin kirpputorit
  3. Helluntailähetyksen Lähetyskirpputori, Turku
  4. Lasten Unelma Second Hand
  5. Konepajan Bruno

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.