Ajankohtaista: Jyväskylä: Keskustan Kirppis avataan 5.11.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Vieremän Aarretupa esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Vieremän Aarretupa

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 2Kyllä!
  • 0En

Vieremän Aarretupa on avoinna maanantaisin ja tiistaisin kello 10–15, keskiviikkoisin 10–17, torstaisin ja perjantaisin 10–16, ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu.

Puhelinnumero on 050 593 9418.

(Tästä kirppiksestä kertoi ensimmäisenä nimimerkki Tiedonantaja.)

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Vieremän Aarretupa sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Lohjan Kierrätyskeskus
  2. Kirppis & Cafe Ruskon Helmi
  3. Pelastusarmeijan kirpputori, Tukkitie
  4. Varastotien Kirppis
  5. Bewen Parkkikirppikset

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.