Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Vintarelle-putiikki esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Vintarelle-putiikki

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 3Kyllä!
  • 0En

Seinäjoella sijaitseva second hand -putiikki Vintarelle ottaa myyntiin asiakkaiden käytettyjä vaatteita, laukkuja, kenkiä ja koruja. Kauppias huolehtii niiden esillepanosta ja myynnistä. Hinnoittelumaksu on 0,8 € per tuote ja tuotteita voi tuoda kerralla enintään 25 kappaletta. Myyntihinnasta asiakas saa 60 prosenttia ja Vintarelle loput. Ilkka-lehdessä elokuussa 2019 julkaistun jutun mukaan Myyjä saa toki sanoa oman mielipiteensä hinnasta. Myyntiaika on kolme viikkoa. Sen jälkeen myyjä voi hakea myymättömät tuotteet pois.

(Harrille kiitos myös Vintarellesta vinkkaamisesta.)

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Vintarelle-putiikki sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Maijan Wanha Navetta
  2. Fida Järvenpää, Valimokuja
  3. Pihlavan Aarreaitta
  4. Myyrkirppis
  5. Karjalan Apu ry

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.