Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Vintarelle-putiikki esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Vintarelle-putiikki

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 6Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Seinäjoella sijaitseva second hand -putiikki Vintarelle ottaa myyntiin asiakkaiden käytettyjä vaatteita, laukkuja, kenkiä ja koruja. Kauppias huolehtii niiden esillepanosta ja myynnistä. Hinnoittelumaksu on 0,8 € per tuote ja tuotteita voi tuoda kerralla enintään 25 kappaletta. Myyntihinnasta asiakas saa 60 prosenttia ja Vintarelle loput. Ilkka-lehdessä elokuussa 2019 julkaistun jutun mukaan Myyjä saa toki sanoa oman mielipiteensä hinnasta. Myyntiaika on kolme viikkoa. Sen jälkeen myyjä voi hakea myymättömät tuotteet pois.

Ajankohtaista: Seinäjoelle avattu Vintarelle-putiikki joutui jo ennen avajaisia muuttamaan osoitetta, koska suunnittelemansa liikekiinteistö sai purkutuomion. Rakennus suunnitellaan purettavaksi ensi vuoden aikana, joten liike päätettiin siirtää heti uuteen osoitteeseen, Vintarelle avattiin Torikeskuksessa 5.10.

Vintarelle on avoinna ti–pe kello 11–18 ja lauantaisin 10–15. Suljettu maanantaisin ja sunnuntaisin.

Sähköpostiosoite on info@vintarelle.fi ja puhelinnumero 050 306 9679.

Nettisivujen lisäksi Vintarellella on omat Facebook-sivut.

(Harrille kiitos Vintarellesta vinkkaamisesta.)

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Vintarelle-putiikki sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Wilhelmiinan Tori
  2. Kirppis Sakura
  3. Myyrkirppis
  4. Piritan Kirpputori
  5. Alavus Kirppis

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.