Ajankohtaista: Lahti: Hennalan tavaratori avataan 1.10. kello 10.

Etsi kirppistä hakusanalla

Vintarelle-putiikki

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 81Kyllä!
  • 4En

95,3 % suosittelee tätä

Seinäjoen Torikeskuksessa sijaitseva second hand -putiikki Vintarelle ottaa myyntiin asiakkaiden käytettyjä vaatteita, laukkuja, kenkiä ja koruja. Kauppias huolehtii niiden esillepanosta ja myynnistä. Hinnoittelumaksu on 0,8 € per tuote ja tuotteita voi tuoda kerralla enintään 25 kappaletta. Myyntihinnasta asiakas saa 60 prosenttia ja Vintarelle loput. Ilkka-lehdessä elokuussa 2019 julkaistun jutun mukaan Myyjä saa toki sanoa oman mielipiteensä hinnasta. Myyntiaika on kolme viikkoa. Sen jälkeen myyjä voi hakea myymättömät tuotteet pois.

Vintarelle on avoinna ti–pe kello 11–18 ja lauantaisin 10–15. Suljettu sunnuntaisin ja maanantaisin.

Sähköpostiosoite on info@vintarelle.fi ja puhelinnumero 050 306 9679.

Nettisivujen lisäksi Vintarellella on omat Facebook-sivut.

Kuvat

(Harrille kiitos Vintarellesta vinkkaamisesta.)

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Vintarelle-putiikki sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Lasten Kirppis Kirahvi
  2. Kihniön Nuorisoseuran kirppis
  3. Myyrkirppis
  4. Kirppis Keisarinna
  5. Toivon Tori