Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Voxis-kirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Voxis-kirppis

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 3Kyllä!
  • 0En

Konneveden kylällä sijaitseva Voxis-kirppis on itsenäinen ja riippumaton ja toimii teemalla: apua ja tukea kylälle ja kylille! Voxis on avoinna keskiviikkoisin 10–16 ja lauantaisin 10–14. Naapurissa on Konneveden Rauta Net.

Yhteyshenkilöinä paikan päällä vastuussa:

  • Leena: 044 558 2224
  • Aarne: 040 093 8750

(Vinkistä kiitos Terolle.)

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Voxis-kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Jalasjärven Kirpputori
  2. Konttitori
  3. Kasitien Kirppis
  4. Kirpputori Leppis
  5. Porttikirppis

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.