Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Vuokon Kirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Vuokon Kirppis

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 3Kyllä!
  • 0En

Vuonna 2008 perustetun Kemijärven Touhut ry:n pitämä Vuokon Kirppis on avoinna ma–pe kello 10–17 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu.

Puhelinnumero on 040 485 4418.

Kirpputorin toiminnasta saaduista tuloista tehdään lahjoituksia lähialueen yhdistyksille ja järjestöille.

(Tästä kirppiksestä ensimmäisenä vinkkasi Tero.)

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Vuokon Kirppis:

Kirppis oli hankala löytää, sisäänkäynti ei ollut Vapaudenkadun puolelta, vaanntoiselta puolen rakennusta, tai sisustusliikkeen läpi ja portaat alas. Muuten ihan perus kirppis.

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Vuokon Kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Tuohitori
  2. Harmaalinnan sisätori / Retrolinna
  3. Hämeenlinnan Suurkirpputori
  4. Kirpputori Aurinkoinen
  5. Minicentti

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.