Etsi kirppistä hakusanalla

Vuokrakirppis Onni

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 3Kyllä!
 • 1En

75,0 % suosittelee tätä

Entisen El Veranon paikalla toimiva Vuokrakirppis Onni on avoinna ti–pe kello 10–17 ja lauantaisin 10–15. Suljettu sunnuntaisin sekä maanantaisin.

Sähköpostiosoite on vuokrakirppisonni@gmail.com ja puhelinnumero 040 136 6668.

Onni-kirppiksellä on kirppistavaroiden lisäksi jälleenmyyntituotteita, kuten ompelu- ja virkkauslankoja, myös toimistotarvikkeita, erikoiskarkkeja, ja kirppiksellä on myös kahvio. Kahviosta voi löytää vaikkapa Luoma-ahon leipomon munkkipossuja.

Myyntipaikkojen hinnat

 • 6 päivää: 20€
 • 12 päivää: 40€
 • 18 päivää: 56€

Kuvat

 • Aurinkoisena kesäpäivänä otettu valokuva kiinteistöstä, jonka pihalla kukkia ja julkisivussa mainoskyltti, jossa lukee

(Tästä kirppisvinkistä kiitos Terolle ja kuvista Harrille!)

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Vuokrakirppis Onni sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Jäähallin Kirppis
 2. iCare Myllypuro
 3. iCare Hämeenlinna
 4. iCare Hyvinkää
 5. iCare secondhand hyväntekeväisyysmyymälä, Jämsä

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.