Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Waude Kirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Waude Kirppis

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 2Kyllä!
 • 0En

Kokkolassa sijaitseva Waude Kirppis toimii lahjoitusperiaatteella. Auki ti–pe kello 11–17 ja lauantaisin 10–15. Suljettu sunnuntaisin ja maanantaisin.

Valikoimassa on esimerkiksi vaatteita ja kodin tarvikkeita, kirjoja yms.

Puhelinnumero on 046 844 8890.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Waude Kirppis:

Kirjoitusvirhe nimessä: Waude eikä Wsude

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Waude Kirppis:

Uskomatonta, mutta totta. Kiitos kun ilmoitit! Se on korjattu.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Waude Kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Adeline Kirppis
 2. Tuulosen parkkihallin kirpputorit
 3. Helluntailähetyksen Lähetyskirpputori, Turku
 4. Lasten Unelma Second Hand
 5. Konepajan Bruno

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.