Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Zildan kauppa / kirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Zildan kauppa / kirppis

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 2Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Varastotiellä sijaitseva kirpputori on kahdessa kerroksessa. Paikalle voi löytää kääntymällä Rautian risteyksestä asema-alueen varastopuolelle. Puhelinnumero on 044 205 1856 ja sähköpostiosoite zildankauppa@gmail.com.

Tästä kirppiksestä ystävällisesti vinkkasi Tiedonantaja.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Zildan kauppa / kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kirpputori Wiksu Wilima
  2. Waarin Kammari ja Kirpputori
  3. Kirppis Noppa
  4. Myyrkirppis
  5. Kierrätysmyymälä, Schaumanintie