Ajankohtaista: Hämeenlinna: katukirppis 17.8.2019 kello 11–14
Vantaa: Tikkurilantorin kirppis sunnuntaisin kello 10–17
Vantaa: Myyr Yorkin Puistokirppis 11.8. kello 11–16

Etsi kirppistä hakusanalla

Nettikirppikset: KirppuKirppis

Tämä nettikirppis on lopettanut toimintansa, tai vaihtanut nimeään. Nettikirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon kirppistoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi lauantaina 28. päivä tammikuuta 2012.)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 15Kyllä!
  • 15En

KirppuKirppiksen tuotevalikoimaan kuuluvat ajoneuvot, arvoesineet, ATK-laitteet ja -komponentit, sekä muu elektroniikka, elokuvat, kirjat & lehdet, lastentarvikkeet, pelikonsolit sekä videopelit, puhelimet, rakennustarvikkeet ja vaatteet. KirppuKirppis kertoo aikovansa uudistua vuoden 2009 aikana, jolloin tuotevalikoima tulee kasvamaan noin 4000–10000 tuotetta kattavaksi.

Nettikirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen KirppuKirppis:

Ei löydy osoitetta.

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua KirppuKirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.