Ajankohtaista: Jyväskylä: Keskustan Kirppis avataan 5.11.

Etsi kirppistä hakusanalla

Nettikirppikset: Olipa kerran kauppa

Tämä nettikirppis on lopettanut toimintansa, tai vaihtanut nimeään. Nettikirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon kirppistoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi maanantaina 4. päivä joulukuuta 2017.)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 9Kyllä!
  • 0En

Olipa kerran kauppa vaikuttaa lopettaneen toimintansa.

Olipa kerran kauppa on käytettyjen lasten ja äitiystarvikkeiden verkkokauppa. Valikoimaan sisältyy lelujen lisäksi lastenvaatteet, tarvikkeet sekä äitiysvaatteet. Valikoimassa olevat tuotteet on pesty ja otsonoitu. Tavarat voidaan toimittaa Itellan tai Matkahuollon välityksellä, ne voi myös noutaa UleaMedian toimistolta Oulusta. Sähköpostiosoite on olipakerrankauppa@uleamedia.fi.

Anna mielipide tästä nettikirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Olipa kerran kauppa sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.