Ajankohtaista: Espoo: MLL Tapiolan syyskirppikset 24.9. klo 10–12.30 ja 8.10. klo 10–12.30.
Porvoo: Suuri Lastentarvikekirppis järjestetään 1.10. klo 10–13

Etsi kirppistä hakusanalla

Sisältösyötteet

Kirppikset.info tarjoaa kävijöilleen eräitä sisältösyötteitä, joiden avulla esimerkiksi tieto uusista kirppareista tai olemassa olevien kirpputorien käyntiosoitteista on helposti luettavissa vaikkapa kännykällä tai tablettitietokoneella. Syötteiden joukossa on myös POI-pisteet CSV-tiedostona. Se sisältää kirpparien tämänhetkiset koordinaatit, nimet ja osoitteet.

XML

CSV

Mikäli käytät alla näkyvää syötettä, olisi hienoa jos kirjoittaisit kokemuksistasi palautetta. Sillä tavalla tiedoista saadaan entistä parempia ja kattavampia.

  • Kirpputorit POI-pisteinä
    POI-pisteiksi on asetettu ainoastaan ne kirpputorit, joiden kohdalta on tiedossa katuosoite ja koordinaatit, ja joita ei ole merkitty lopettaneiksi.

Navigaatio

Kiinnostavimmat kirppikset
Uusia kirppislisäyksiä

Haluatko jelpata Kirppikset.info-hakemiston paremmaksi tekemisessä? Lahjoituksia otetaan vastaan. Tämä kokeilu päättyy viikon kuluttua.

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.