Ajankohtaista: Iisvesi: Sinisen Majatalon pihalla on pihakirppis 26.5. klo 10–15
Suonenjoki: Riverin kirppispäivä 26.5. klo 10–14
Helsinki: Lounakahvila Pellossa Sunnuntain kirppisbrunssi 27.5. klo 11–16

Etsi kirppistä hakusanalla

Tiedotteet: Back to Basics 2017 Leffakirppis

Leffakirppis järjestetään Helsingissä lauantaina 22. huhtikuuta kello 13–16. Paikkana on elokuvateatteri Andorran aula osoitteessa Eerikinkatu 11. Myyntipaikkoja on 15 kappaletta ja ne ovat maksuttomia.

Myyntipaikan voi varata kirjoittamalla sähköpostia osoitteeseen festival@nightvisions.info ja kertomalla viestissä oman nimen ja puhelinnumeron. Viestin otsikoksi kannattaa laittaa ”LEFFAKIRPPIS”.

Lisätietoja kirppiksestä löytyy sen tapahtumasivulta Facebookista.

Tämä tiedote julkaistiin 13. päivä huhtikuuta 2017 kirjoittajan Petri Ikonen toimesta. Ikilinkki julkaisuun on tässä. Tähän mennessä tiedotteeseen on kirjoitettu yhteensä 0 kommenttia.

Kirjoita uusi kommentti!

Kommentoitaessa julkaisua Back to Basics 2017 Leffakirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.