Etsi kirppistä hakusanalla

Tiedotteet: Jokamiehen Markkinat -kirpputoritapahtuma Porvoossa 6.5.2018

Sunnuntaina 6.5.2018 kello 9–14 järjestetään Porvoossa Uusimaa-lehden vanhan toimitalon pihalla Jokamiehen Markkinat -kirpputoritapahtuma.

Myyntipaikan voi varata puhelinnumerosta 050 463 8274 tai sähköpostiosoitteesta pia.laakkonen@media.fi. Myyntiruudun hinta on 25€. (Etukaistan jäsenyydellä myyntiruudun saa hintaan 20€. Alennuksen saaminen edellyttää asiakasnumeron ilmoittamista.) Myyjän on syytä tuoda oma pöytä/tanko mukaan.

500:lle ensimmäiselle tarjoillaan hernekeittoa.

Tapahtuman osoite on Teollisuustie 19, 06150 Porvoo.

Tämä tiedote julkaistiin 23. päivä huhtikuuta 2018 kirjoittajan Petri Ikonen toimesta. Ikilinkki julkaisuun on tässä. Tähän mennessä tiedotteeseen on kirjoitettu yhteensä 0 kommenttia.

Kirjoita uusi kommentti!

Kommentoitaessa julkaisua Jokamiehen Markkinat -kirpputoritapahtuma Porvoossa 6.5.2018 sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.