Ajankohtaista: Porvoo: Suuri lastentarvikekirppis 30.9. klo 10–13
Helsinki: Kattilahallin kirppis 30.9. klo 13–18

Etsi kirppistä hakusanalla

Tiedotteet: Loviisan Valkossa Lastentarvikekirppis & Hope-keräys

Lastentarvikekirppis & Hope-keräys järjestetään sunnuntaina 21.5.2017 kello 13–16. Tapahtumapaikkana on Valkon monitoimitalo osoitteessa Pitkäniityntie 62, 07910 Valko.

Kirppikseltä voi varata pöydän 5€ hintaan. Lattiapaikka on ilmainen ja oman pöydän voi tuoda mukana.

Lastentarvikekirppiksen lisäksi paikalla on Hope — Yhdessä & Yhteisesti ry:n keräys, jossa kerätään esim. vaatteita, tavaralahjoituksia lapsille ja nuorille (vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille Suomessa).

Lisäksi monitoimitalolla on buffet, herkkukorin arvonta ja pomppulinna.

Lisätietoja saa numerosta 040 0686980 (Anne) ja sähköpostiosoitteesta valkonkylayhdistys@gmail.com.

Tämä tiedote julkaistiin 07. päivä toukokuuta 2017 kirjoittajan Petri Ikonen toimesta. Ikilinkki julkaisuun on tässä. Tähän mennessä tiedotteeseen on kirjoitettu yhteensä 0 kommenttia.

Kirjoita uusi kommentti!

Kommentoitaessa julkaisua Loviisan Valkossa Lastentarvikekirppis & Hope-keräys sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.