Ajankohtaista: Iisvesi: Sinisen Majatalon pihalla on pihakirppis 26.5. klo 10–15
Suonenjoki: Riverin kirppispäivä 26.5. klo 10–14
Helsinki: Lounakahvila Pellossa Sunnuntain kirppisbrunssi 27.5. klo 11–16

Etsi kirppistä hakusanalla

Tiedotteet: Miljoona Kirppis Keskisen kyläkaupan pihalla 13.8.

Lauantaina 13.8.2016 klo 10–18 järjestetään Miljoona Kirppis Keskisen kyläkaupan hiekkaparkkialueella. Tapahtuma on avoinna yleisölle aamukymmenestä alkaen. Paikalla saa myydä ainoastaan käytettyä ja vanhaa tavaraa. Lisätietoja tapahtumasta löytyy kyläkaupan nettisivuilta.

Tietoa myyjille

Myyntipaikkoja ei voi varata etukäteen eikä ilmoittautumisia tarvita. Jokainen myyjä voi ottaa käyttöönsä enintään kaksi myyntipaikkaa (yhden paikan koko on 5×5 metriä). Ne annetaan kauppiaille tulojärjestyksessä. Myyntipaikka ulkona maksaa 10€ ja Kyläkaupan tapahtumateltassa 15€. Myyntipaikka maksetaan käteisellä kun alueelle tullaan. Myyjät voivat saapua paikalle Väkkäräpakantien kautta ja maksun voi tehdä kirppisalueelle johtavalla sillalla klo 7–10 välillä.

Miljoona Kirppis 2016 vol. 2 järjestetään Kyläkaupan hiekkaparkkialueella 13.8.2016 klo 10-18. Tervetuloa myymään ja ostamaan!

(Tästä kirppistapahtumasta kertoi Harri, josta hänelle suuri kiitos.)

Tämä tiedote julkaistiin 07. päivä elokuuta 2016 kirjoittajan Petri Ikonen toimesta. Ikilinkki julkaisuun on tässä. Tähän mennessä tiedotteeseen on kirjoitettu yhteensä 0 kommenttia.

Kirjoita uusi kommentti!

Kommentoitaessa julkaisua Miljoona Kirppis Keskisen kyläkaupan pihalla 13.8. sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.