Etsi kirppistä hakusanalla

Tiedotteet: Myllymäki-yhdistyksen perinteinen kirpputori 17.8.2019

Perinteinen kirpputori järjestetään jo 12. kerran pihoilla ja porteilla 17.8.2019 kello 11–14 Myllymäen alueella Hämeenlinnassa. Kirppiskarttoja on saatavilla Myllymäki-yhdistyksen info-pisteellä Tanhukatu 2.

Yhdistyksen nettisivuilla kirjoitetaan: Jos haluat myyntipaikkasi osoitteen tapahtumapäivänä jaettavaan karttaan, niin ilmoita siitä sähköpostilla myllymaki.yhdistys(at)gmail.com tai postilaatikkoon Muuntajakatu 1, elokuun 13. päivään mennessä.

Lisätietoja kirppistapahtumasta löytyy yhdistyksen nettisivuilta.

Tapahtuman opaskartan voi ladata PDF-muodossa tästä linkistä. Tiedoston koko on noin 1 megatavu.

Tämä tiedote julkaistiin 12. päivä heinäkuuta 2019 kirjoittajan Petri Ikonen toimesta. Ikilinkki julkaisuun on tässä. Tähän mennessä tiedotteeseen on kirjoitettu yhteensä 0 kommenttia.

Kirjoita uusi kommentti!

Kommentoitaessa julkaisua Myllymäki-yhdistyksen perinteinen kirpputori 17.8.2019 sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.