Ajankohtaista: Iisvesi: Sinisen Majatalon pihalla on pihakirppis 26.5. klo 10–15
Suonenjoki: Riverin kirppispäivä 26.5. klo 10–14
Helsinki: Lounakahvila Pellossa Sunnuntain kirppisbrunssi 27.5. klo 11–16

Etsi kirppistä hakusanalla

Tiedotteet: Porvoon Suuri Lastentarvikekirppis 2.10.

Porvoon Suuri Lastentarvikekirppis järjestetään seuraavan kerran 2.10.2016 kello 10–13. Tapahtumapaikkana on S-market Näsi. S-marketin osoite on Aleksanterinkaari 1.

Tätä tapahtumaa on järjestetty vuodesta 2011 asti kaksi kertaa vuodessa S-marketin parkkihallissa, jossa myyntipaikkoja on 200 kappaletta. Tapahtuman kaikki myyntipaikat varattiin jo elokuun loppuun mennessä.

On syytä huomioida, että hallissa voi olla viileää, joten etenkin myyjiä suositellaan pukeutumaan lämpimästi. Keskimääräinen myynti on ollut aikaisempina vuosina noin 200 euroa.

Tämä tiedote julkaistiin 21. päivä syyskuuta 2016 kirjoittajan Petri Ikonen toimesta. Ikilinkki julkaisuun on tässä. Tähän mennessä tiedotteeseen on kirjoitettu yhteensä 0 kommenttia.

Kirjoita uusi kommentti!

Kommentoitaessa julkaisua Porvoon Suuri Lastentarvikekirppis 2.10. sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.