Etsi kirppistä hakusanalla

Tiedotteet: Porvoossa Suuri lastentarvikekirpputori 31.3.2019

Facebookissa ja Uusimaa-lehdessä uutisoitiin joulukuussa 2018, että Mannerheimin Lastensuojeluliiton Uuden Porvoon paikallisyhdistyksen järjestämä Suuri Lastentarvikekirppis jatkuu uusien vapaaehtoisten voimien avulla.

Tapahtuma järjestetään sunnuntaina 31.3.2019 Näsin S-marketin parkkihallissa kello 10–13. Myyjien ilmoittautuminen avautuu maanantaina 4.2.2019 klo 9. Myyntipaikkoja on tarjolla noin 160 kpl ja ne varataan yhdistyksen nettisivujen kautta.

Mukana järjestelyissä ovat Porvoon, Hinthaara-Boen ja Wessöön VPK:t sekä Varuboden-Osla.

Tämä tiedote julkaistiin 04. päivä joulukuuta 2018 kirjoittajan Petri Ikonen toimesta. Ikilinkki julkaisuun on tässä. Tähän mennessä tiedotteeseen on kirjoitettu yhteensä 0 kommenttia.

Kirjoita uusi kommentti!

Kommentoitaessa julkaisua Porvoossa Suuri lastentarvikekirpputori 31.3.2019 sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.