Etsi kirppistä hakusanalla

Tiedotteet: Puu-Vallilan perinteinen kirpputori 20.–21.5.

Helsingissä, Puu-Vallilassa, järjestetään perinteinen kirpputori 20.–21.5.2017 kello 10–15. Tapahtuman järjestää Vanha Vallilan talotoimikunta.

”Kirpputorialue sijaitsee molemmin puolin Mäkelänkatua puu-Vallilassa. Kirpputorialueen kartan löydät Keuruunpuistosta. Puu-Vallilan pihat ovat avoinna yleisölle, ja pihoilla alueen asukkaiden pystyttämiltä myyntipöydiltä voi tehdä hyviä ostoksia tai nauttia hyvästä kahvista ja muusta tarjoilusta.”

Lisätietoja tapahtuman Facebook-sivulta.

Tämä tiedote julkaistiin 04. päivä toukokuuta 2017 kirjoittajan Petri Ikonen toimesta. Ikilinkki julkaisuun on tässä. Tähän mennessä tiedotteeseen on kirjoitettu yhteensä 0 kommenttia.

Kirjoita uusi kommentti!

Kommentoitaessa julkaisua Puu-Vallilan perinteinen kirpputori 20.–21.5. sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.