Etsi kirppistä hakusanalla

Aarreaitta, Kankaanpää

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi kesäkuussa 2014.)

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 13Kyllä!
 • 11En

54,2 % suosittelee tätä

Aarreaitan toiminta päättyi 20.12.2013 Kirppis sijaitsi Kankaanpäässä.

Aarreaitta on kirpputori ja lahjapuoti Kankaanpään keskustassa. Toimitila on valoisa ja avara, jossa tuotteet pääsevät hyvin esille. Lahjapuodin puolelta löytyy uusia yksilöllisiä lahja ja käyttötavarat, jotka ovat paikallista käsityötä. Kirpputoripöytä 10 € / viikko.-

Aarreaitta on avoinna ma–ke ja perjantaisin 10–17, torstaisin 9–17 ja lauantaisin 9–13. Sunnuntaisin suljettu. Puhelinnumero on 044 577 2121 ja sähköpostiosoite: aarreaitta@valtti.fi. Aarreaitan Facebook-sivut löytyvät täältä.

Kuvat

Aarreaitta, Kankaanpää
 • Aarreaitta, KankaanpääAarreaitta, Kankaanpää
 • >

  Anna mielipide tästä kirppiksestä!

  Kommentoitaessa julkaisua Aarreaitta, Kankaanpää sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

  Viimeksi päivitetyt

  1. Karhunsalon kirppis
  2. Salon Ekocenter
  3. Paloheinän kirpputori
  4. Varastotien Kirpputori
  5. Toimintakeskus ry:n Kierrätysmyymälä