Etsi kirppistä hakusanalla

Ansionrinteen Wanhakierto — Finafynd (Hämeenlinna)

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi joulukuussa 2020.)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 6Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Lisätty 2.12.2020: Tässä osoitteessa ei vaikuta enää toimivan Wanhakierto-Finafynd-myymälää. Sen sijaan sellainen on Markkulantiellä.

Kierrätysmyymälä Wanhakierto — Finafynd on avoinna ma–pe kello 10–16. Suljettu viikonloppuisin. Puhelinnumero myymälään on 050 461 2700.

Maksuvälineeksi käy vain käteinen.

Sisäänkäynti tapahtuu rakennuksen takaa ja sisältä löytyy kaksi kerrosta: alakerrassa huonekaluja, yläkerrassa tekstiilejä ja kodintarvikkeita.

Tämän liikkeen tilalla oli aikaisemmin Sinitori.

-Lahjoitustavaroita (tavarat ja vaatteet) voi tuoda mieluiten osoitteeseen Markkulantie 3, alakertaan, arkisin kello 8–13. Huonekaluja voi tuoda arkisin klo 13–16 suoraan myymälään osoitteeseen Ansionrinne 4..

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Ansionrinteen Wanhakierto — Finafynd (Hämeenlinna) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Oulun kierrätyskeskus
  2. Nahkatehtaan Kirppis
  3. Kirpputori Romulaari
  4. Superkirppis Savonlinna
  5. Bella Itsepalvelukirppis