Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Arkadian Yhteisön Kirpputori esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Arkadian Yhteisön Kirpputori

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 11Kyllä!
  • 1En

91,7 % suosittelee tätä

Helsingin Töölössä toimiva Arkadian Yhteisön Kirpputori sijaitsee junaradan luona puisessa talossa. Kirpputorin puhelinnumero on 044 916 5279.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Arkadian Yhteisön Kirpputori:

epätavallinen Kirpis! Vanhassa talossa on paljon vanhoja asioita, myyjä lukee jotain. Löydät kaunis silkkimekko (Hong Kong)! Hiljaisuus ja rauhoittaminen!

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Arkadian Yhteisön Kirpputori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Jokeri Kirppis
  2. Kuortane Kirppis
  3. Kurikan Superkirppis
  4. Kirpputori Kiertolainen
  5. Kirpputori Piparuuti