Etsi kirppistä hakusanalla

Aurinkobasaari

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi joulukuussa 2012.)

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 32Kyllä!
 • 32En

50,0 % suosittelee tätä

Helsingin Konalassa toimiva Aurinkobasaari on avoinna arkisin ajalla 10:30–18:00 ja lauantaisin sekä sunnuntaisin kello 10:00–15:00. Aurinkobasaari on 900m2 kokoinen ja sieltä löytyy kameravalvonta, hälytysportit ja kahvio. Pöytävarauksen voi tehdä numerosta 0400 912 146 ja 040 418 2724. Aurinkobasaari toimii itsepalveluperiaatteella.

Kirppiksen tilalla toimii ilmeisesti nykyään Kivakirppis, Lastenkirppis ja Sisustustori.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

Räsyjen metsästäjä kirjoitti kohteeseen Aurinkobasaari:

Paljon uutta tavaraa ja monissa pöydissä ylihinnoitelua “krääsää”. Vaateintoilijalle ei kovin antoisa kirppis. Suomen armeijan tuotteita sekä musiikkia ja pelejä näytti kuitenkin olevan paremmin tarjolla.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Globetrotter kirjoitti kohteeseen Aurinkobasaari:

Aurinkobasaarin miesmyyjän vakiintuneena tapana on tiuskia ja kiukutella asiakkaille. Varkaisiin suhtaudutaan vainoharhaisesti. Esim. laukku pitää jättää kassalle tai muuten se tarkistetaan lähtiessä, tämä kerrotaan heti ovella. Tavara on pääosin krääsää: 1980-luvun pesusieniä, pölyisiä shampoopulloja, thaimaalaista muovailuvahaa, VHS-nauhoja ja homeelta haisevia tekstiilejä eli myyjien mielestä oikeita varkaiden herkkutuotteita.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Joanna kirjoitti kohteeseen Aurinkobasaari:

Todella iso paikka hieman syrjässä, suurin osa tavarasta ylihintaista ja osa jopa menee käsittämättömän ylihintaisten kategoriaan. Muutamia hyviä löytöjä tullut tehtyä ihan sopuhintaan, joten kyllä sieltä ihan sopiviakin hintoja löytyy.

Täytyy myös mainita että mielenkiintoinen määrä myynnissä tuolla ollut myynnissä elektroniikkaa joihin ei piuhoja ja joissa lukee “ei testattu”.

Suosittelen jos olet lähettyvillä liikenteessä mutta ihan erityisesti sinne pitkän matkan taittaminen ei ole mielestäni sen arvoista.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

annnis kirjoitti kohteeseen Aurinkobasaari:

Usein on tullut käytyä, koska tuolta oon tehny parhaat löydöt ikinä! Nyt kun omistaja on vaihtunu ja paikka siistiytyny, ni voin lämpimästi suositella.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Aurinkobasaari sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Lastenkirppis Hehku
 2. Löytöpuoti
 3. Kurikan Kirpputori
 4. Kirpputori Vaarin Vintti
 5. Avara Kirppis Huittinen