Etsi kirppistä hakusanalla

Fida lähetystori, Espoon keskus

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi maaliskuussa 2018.)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 45Kyllä!
  • 4En

91,8 % suosittelee tätä

Asemakujalla ei vaikuta enää toimivan Fidan myymälää.

Espoon keskuksessa sijaitsevan Fida-lähetystorin tuotto menee hyväntekeväisyyteen. Fidan puhelinnumero on (09) 805 6686. Liike on avoinna ma–pe kello 10–18 ja lauantaisin 10–16. Sunnuntaisin suljettu. Tämä Fida ei tarjoa huonekalujen noutopalvelua. Myynnissä on mm. käytettyjä huonekaluja.

Karttakuva näyttää hieman virheelliseen paikkaan: kirppiksen oikea sijainti on saman korttelin toisella laidalla, oikealla laidalla nykyisen vasemman laidan sijaan, ja hiukan ylempänä. (Kiitos Lasselle.)

Kirppikselle annetut mielipiteet:

tuulia kirjoitti kohteeseen Fida lähetystori, Espoon keskus:

Löytyy hyviä vaatteita

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Fida lähetystori, Espoon keskus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kirpputori Bueno
  2. Honkolan Kirpputori / Huutokauppahuone Perikuva
  3. Oulun kierrätyskeskus
  4. Nahkatehtaan Kirppis
  5. Kirpputori Romulaari