Etsi kirppistä hakusanalla

Fida lähetystori, Hervanta

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi joulukuussa 2014.)

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 60Kyllä!
 • 8En

88,2 % suosittelee tätä

Luultavasti sulkenut ovensa.

Tampereen Hervantaan helmikuussa 2011 avattu Fida-lähetystori sijaitsee Hervannan liikekeskuksessa osoitteessa Insinöörinkatu 30. Fidan puhelinnumero on (03) 715 6337. Fida on avoinna ma–pe kello 9–18 ja lauantaisin 10–15. Sunnuntaisin suljettu. Tällä toimipisteellä on ilmainen huonekalujen noutopalvelu. Fidan tuotoilla tuetaan juuri Fidan tekemää avustustyötä yli 40 maassa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Fida lähetystori, Hervanta:

Kävin ensimmäistä kertaa ja tykkäsin. Valoisa, siisti ja löytöjäkin tein. Hintatasohan nykyään sekä Fidalla että Pelastusarmeijalla alkaa olla melkoinen, mutta tavarakin on siistiä. Meikäläiselle välttäisi vähän vähemmänkin karsittu.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Fida lähetystori, Hervanta:

Yllätyin siitä miten monipuolinen valikoima Fidalla oli. Kirppikseltä löytyi vaatetta aikuisille ja lapsille, muita kodintekstiilejä kuten verhoja ja lakanoita. Tarjolla oli myös kirjoja ja astioita. Huonekaluja ja lelujakin oli jonkin verran saatavilla. Kirppis oli tilava ja siellä mahtui hyvin liikkumaan. Aion käydä toistekin.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Fida lähetystori, Hervanta:

Mukava asioida, vaikka harvoin mitään löydänkään. Joitakin koruja olen ostanut ja euron rekistä lähtee usein mukaan jotain. Alepäiviä pitäisi olla useammin, olen osunut paikalle vain yhden kerran alen aikana.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Fida lähetystori, Hervanta sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Kanavan Kirppis
 2. Konttitori / Vermon kirppis
 3. Moody Monday Second hand & Cafe
 4. Save&Joy Tampere
 5. Torin Kirppis Isojoki