Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Fida Tampere, Lielahti esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Fida Tampere, Lielahti

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 5Kyllä!
 • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Tämä Fidan kolmas myymälä Tampereella sijaitsee Lielahdessa ja on avoinna ma–pe kello 9–19, lauantaisin 10–16 ja sunnuntaisin 12–16.

Käytettävissä on ilmainen tavaroiden noutopalvelu.

Puhelinnumero on 03 715 6337.

Nettisivujen lisäksi Lielahden Fidalla on omat Facebook-sivut.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Fida Tampere, Lielahti:

Mukavan oloinen paikka, itsepalvelukirppiksiin verrattuna kiva kun tavarat on omilla osastoillaan. Jos ei vaatteet kiinnosta, ei tarvitse niitä “väistellä” lainkaan. Hintapolitiikkakin ok.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Fida Tampere, Lielahti:

Kiva tunnelma, hyvä järjestys, hintataso ok, Suosittelen.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Fida Tampere, Lielahti sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Kanavan Kirppis
 2. Konttitori / Vermon kirppis
 3. Moody Monday Second hand & Cafe
 4. Save&Joy Tampere
 5. Torin Kirppis Isojoki