Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen iCare Parkano esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

iCare Parkano

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 6Kyllä!
  • 2En

75,0 % suosittelee tätä

Ajankohtaista: kirppis suljetaan syyskuun lopussa 2022 (#)

Parkanon iCa­re se­cond­hand -hy­vän­te­ke­väi­syys­myy­mä­lä oli aikaisemmin Pelastusarmeijan kirpputori. Avoinna ma–pe kello 9–17 ja lauantaisin 9–15. Suljettu sunnuntaisin.

Puhelinnumero on 044 757 7960.

Tuot­to käy­te­tään Pe­las­tu­sar­mei­jan avus­tus­työ­hön. Apu me­nee vä­hä­va­rais­ten suo­ma­lais­ten, ku­ten työt­tö­mien, yk­sin­huol­ta­ja­per­hei­den, van­hus­ten ja yh­teis­kun­nan tu­es­ta syr­jäy­ty­nei­den ih­mis­ten tu­ke­mi­seen. Myy­mä­läs­sä ote­taan vas­taan hy­vä­kun­toi­sia vaat­tei­ta, asus­tei­ta, las­ten le­lu­ja ja eri­lais­ta ko­din ir­tai­mis­toa, ku­ten huo­ne­ka­lu­ja., kirjoitettiin paikallislehdessä Mikan lähettämän viestin mukaan.

(Tästä liikkeestä ensimmäisenä vinkkasi Mika.)

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

Mika kirjoitti kohteeseen iCare Parkano:

Sulkeen ovensa syyskuun lopussa 2022.

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua iCare Parkano sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kulma kirppis, Valtimo
  2. Antiikki Makasiini -kirppis
  3. Kirpputori Silinteri, Jyväskylä
  4. Kirpputori Kodin Kakkonen
  5. Kirpputori Tarina