Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kierrätyskeskus EntRinki ja AjasTaika esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kierrätyskeskus EntRinki ja AjasTaika

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 20Kyllä!
 • 12En

62,5 % suosittelee tätä

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

Marja-Leena kirjoitti kohteeseen Kierrätyskeskus EntRinki ja AjasTaika:

Kirppiksellä hyvää tavaraa ja halvalla.Liikkeeseen pitää mennä ajan kanssa sillä on niin paljon katseltavaa.Henkilökunta on ystävällistä.Kannattaa käydä ja etsiä.tavarat hyvin esillä.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

jonna kirjoitti kohteeseen Kierrätyskeskus EntRinki ja AjasTaika:

kyllä, edukasta suurinpiirtein. Ja erittäin järjestelmällistä!

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

milla kirjoitti kohteeseen Kierrätyskeskus EntRinki ja AjasTaika:

En todellakaan suosittele, hirveät hinnat kun ajattelee, että on kierrätyskeskus ja saavat tavarat ilmaiseksi…Turha selitellä kuluja koska työvoimakin on ilmaista. Halvemmalla saa kaupungin kirppareilta parempaa tavaraa.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Ärsyyntynyt kirjoitti kohteeseen Kierrätyskeskus EntRinki ja AjasTaika:

Edellinen kommentoija Milla: minusta tavarat ovat todella edullisia ja ne ovat järjestelty huolella vain juuri asiakasta varten. Tavarat eivät ole heitelty sinne tänne niin kuin muilla kirpputoreilla..ja esim. Kajaanin Iitukan hinnat ovat varmasti tosi “edullisia”..Ei ole ollut muutamaan vuoteen enää..parivuosikymmentä vanhasta vaatepurresta saat maksaa 20 euroa ja eteenpäin, kun taas Entringistä voit saada saman jopa 2 eurolla. Ja jos joissakin tuotteissa on hintaa enemmän on varmasti niiden arvokin enemmän oikeasti, mutta niiden tuotteiden hintoja on varmaan nostettu ylöspäin, jos niitä on pitänyt korjata ja ehostaa ennen kuin niitä on voinut laittaa myyntiin.

Kannattaa mennä ihan normaaliin kauppaan hakemaan tavarat, jos ei se “kallis tavara” kierrätyksessä kelpaa..veikkaan, että kaupassa ei ole yhtä “kallis” vaan vielä “kalliimpi”!!

Ja jos sulla oli tarvetta jollekin tuotteelle jonka Entringistä löysit, kannattaa varmaan miettiä, että oisko kannattanut ostaa silloin, kun oli tarjolla..koska muilta kirpputoreilta ei samoja löydy..

Itse olen kaivanut Entringistä kirjoja ja jos 50 senttiä maksaa yks kirja niin en pidä hintaa kalliina vaan erittäin halpana =)

Ps. nopeesti lähti edellinen kommentti, kun kerennyt kirjoittaa loppuun asti.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Ihmeissään kirjoitti kohteeseen Kierrätyskeskus EntRinki ja AjasTaika:

Ihmiset vievät tavaraa ilmaiseksi ja sitten niille laitetaan ihan kiskurihinnat. Tämäkö kierrättämistä? Ei minusta. Ihmiset vievät jotain “arvokkaampaa” ja sitten niille laitetaan niin korkeat hinnat ettei niitä kukaan edes osta.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

SS kirjoitti kohteeseen Kierrätyskeskus EntRinki ja AjasTaika:

Vaatteet halpoja ja esim. lastenvaatteista tekee silloin tällöin hintaansa nähden todellisia huippulöytöjä. Suuri osa vaatteista on kylläkin mielestäni liian kulunutta enää myytäväksi. Kodinkoneet ja elektroniikka turhan kallista ottaen huomioon, että ne todellakin ovat parhaat päivänsä nähneet. Loistava paikka tehdä “varaosa“löytöjä, esim. mikron aluslautasia, kahvipannuja, lastenvaunujen renkaita jne.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kierrätyskeskus EntRinki ja AjasTaika sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Kotkan Keräys- ja Avustuskeskus
 2. Pisara Kirppis Selki
 3. Pisara-kirpputori Nummela
 4. Kirsin kirppis
 5. Folkhälsans Loppis och Retro Bazar