Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Luotsin Kierrätysmyymälä esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Luotsin Kierrätysmyymälä

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 12Kyllä!
  • 15En

44,4 % suosittelee tätä

Luotsin Kierrätysmyymälä (ex-Hämeenlinnan kierrätyskeskus) sijaitsee nykyisin Parolantiellä. Se on avoinna ma–to kello 10–18 ja perjantaisin 10–16. Viikonloppuisin suljettu.

Kierrätysmyymälän puhelinnumero on (03) 687 6312.

Kierrätysmyymälästä löytyy huonekaluja, kodinkoneita, astioita ja urheiluvälineitä.

Nettisivujen lisäksi kierrätyskeskuksella on omat Facebook-sivut ja oma esittelysivu Kierrätyskeskus.com-hakemistossa.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

Marita kirjoitti kohteeseen Luotsin Kierrätysmyymälä:

Olen ostanut muutama vuosi sitten tietokoneeseeni näppäimistön ja hiiren. Työntekijä oli tosi kiva ja asiantuntev! Hiiri on käytössä ja hyvä, näppäimistöä en olekaan tarvinnut. Ja hinta ei todellakaan ollut päätä huimaava. Se on hyvä, sillä monilla ihmisillä ei ole paljoa varaa. Myös jotkut tuttavani ovat löytäneet kirpputorilta sopivia tuotteita. Kiitos.

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Luotsin Kierrätysmyymälä sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Oulun kierrätyskeskus
  2. Nahkatehtaan Kirppis
  3. Kirpputori Romulaari
  4. Superkirppis Savonlinna
  5. Bella Itsepalvelukirppis