Etsi kirppistä hakusanalla

Kierrätyspuoti Neliapila

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 3Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Soinin 4H-yhdistyksen ylläpitämä kierrätyspuoti sijaitsee Soinin keskustassa, liikenneympyrän välittömässä läheisyydessä. Kierrätyspuoti Neliapila on avoinna ma–pe kello 10–17 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu.

Kierrätyspuoti ottaa vastaan lahjoituksena puhtaita, ehjiä ja muutoinkin hyväkuntoisia vaatteita, kodin käyttöesineitä kuten astioita ja keittiövälineitä sekä työkaluja, koriste- ja sisustusesineitä ja kodin tekstiilejä. Myös lelut, erilaiset lastenhoidon tarvikkeet ja urheiluvälineet otetaan vastaan. Huonekaluja otetaan vastaan, mutta rajoitetulla määrällä. Emme ota vastaan elektroniikkaa tai muita sähkölaitteita, VHS-kasetteja tai huonokuntoista tavaraa.

4H-yhdistyksen puhelinnumero on 0400 649 873 ja sähköpostiosoite soini@4h.fi.

Kuvat

  • Värivalokuva, jossa suuret betonirappuset, joita on seitsemän kappaletta, jotka johtavat avoimelle ovelle. Rappusten ympärillä on kaiteet.

(Neliapilasta ensimmäisenä vinkkasi Harri. Hänelle kiitos myös yllä näkyvistä valokuvista.)

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Kierrätyspuoti Neliapila sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Oulun kierrätyskeskus
  2. Seuranmäen kirpputori
  3. Limingan Kirpputori
  4. Ritun Kirppis
  5. Kirpputori Piparuuti