Etsi kirppistä hakusanalla

Kirppis HERMAN & Sisustus TUNTURI

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 11Kyllä!
 • 20En

35,5 % suosittelee tätä

Ajankohtaista: pääsiäisenä poikkeuksia aukioloissa. Perjantaina 15.4.2022 avoinna kello 10-16, Lauantaina 16.4. avoinna 10-15. Suljettu 17.4. ja 18.4.

Yrityksen lähettämä esittely:

Hyvän mielen kirppis- ja sisustusmyymälä Kirppis HERMAN & Sisustus TUNTURI palvelee asiakkaitaan 11 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla Hämeenlinnaan Keinusaaressa.

Uudet valoisat ja avarat tilat, kookkaat myyntipöydät, vaihtuvuus, hyvät parkkitilat ja ennen kaikkea asiakaslähtöinen palveluasenne, takaavat miellyttävän kirppiskokemuksen kaikille. Meillä on myös esteetön sisäänkäynti ja leveät käytävät, joilla mahtuu hyvin liikkumaan.
Sisustusmyymälän puolella paljon kodin ja puutarhan sisustus- ja käyttötavaraa. Tervetuloa!

Aukioloajat

 • Ma–to 10–18
 • Perjantaisin 10–16
 • La–su 10–15

Myyntipöytiä on 120 kappaletta. Hinnat: 28 € / viikko ja lisäpäivä on 4 €.

Puhelinnumero on 050 522 1991 ja sähköpostiosoite kirppisherman@gmail.com

Kuvat

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Kirppis HERMAN & Sisustus TUNTURI sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Hietalahden kirpputori
 2. ViaDia-tori Kangasala
 3. Onni Kirpputori
 4. Oliverin kirppis
 5. Aina2hand