Ajankohtaista: Hyvinkää: OK-Kirppis avataan tammi–helmikuun vaihteessa
Kirppikset.info: Kirppikset.info on Patreonissa

Etsi kirppistä hakusanalla

Kirppis & Kahvila Sunshinestar

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 8Kyllä!
  • 1En

88,9 % suosittelee tätä

Sääksjärvellä sijaitseva Kirppis & Kahvila Sunshinestar on avoinna ma–pe kello 9–18 ja la–su 11–15.

Facebookissa ilmoitettua: Vapaana olevien pöytien vuokrat 7p-30€, 14pv-58€, 21pv-85€ ja 28pv -110€! Kun varaat tämän vuoden puolella saat 3 lisäpäivää.

Kyseessä on kirppis ja kahvila, josta löytyy myös kotileipomon tuotteita. Valikoimassa on myös erilaisia kalkkimaaleja ja homeopaattisia lääkkeitä.

Puhelinnumero on 041 318 9399.

Kuvat

  • Värivalokuva kirppiksen julkisivusta. Sen katolla on suuri valomainos, jossa lukee Kirppis-Kahvila. Etualalla on kaksi ihmistä kävelemässä kohti ovensuuta.

(Tästä kirppiksestä ensimmäisenä ystävällisesti vinkkasi Yrjö T.)

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Kirppis & Kahvila Sunshinestar sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kirppis Kaisla
  2. Fida Seinäjoki, Puskantie
  3. Emmaus Tammisaari
  4. Kirpputori Aarreaitta (Äänekoski)
  5. Vuokrakirppis Adeliina