Etsi kirppistä hakusanalla

Kirppis & Kahvila Sunshinestar

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi helmikuussa 2022.)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 10Kyllä!
  • 3En

76,9 % suosittelee tätä

Lisätty 7.2.2022: Kirppis vaikuttaa lopettaneen toimintansa.

Sääksjärvellä sijaitseva Kirppis & Kahvila Sunshinestar on avoinna ma–pe kello 9–18 ja la–su 11–15.

Facebookissa ilmoitettua: Vapaana olevien pöytien vuokrat 7p-30€, 14pv-58€, 21pv-85€ ja 28pv -110€! Kun varaat tämän vuoden puolella saat 3 lisäpäivää.

Kyseessä on kirppis ja kahvila, josta löytyy myös kotileipomon tuotteita. Valikoimassa on myös erilaisia kalkkimaaleja ja homeopaattisia lääkkeitä.

Puhelinnumero on 041 318 9399.

Kuvat

  • Värivalokuva kirppiksen julkisivusta. Sen katolla on suuri valomainos, jossa lukee Kirppis-Kahvila. Etualalla on kaksi ihmistä kävelemässä kohti ovensuuta.

(Tästä kirppiksestä ensimmäisenä ystävällisesti vinkkasi Yrjö T.)

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Kirppis & Kahvila Sunshinestar sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Oulun kierrätyskeskus
  2. Nahkatehtaan Kirppis
  3. Kirpputori Romulaari
  4. Superkirppis Savonlinna
  5. Bella Itsepalvelukirppis