Etsi kirppistä hakusanalla

Kirpputori EKO-TEKO

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi tammikuussa 2012.)

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 3Kyllä!
 • 6En

33,3 % suosittelee tätä

Kirpputori sijaitsee Tesomalla. Avoinna ma–pe 10–158 ja lauantaisin sekä sunnuntaisin 10–16. Puhelinnumero on 040 726 5694. Pöytävuokrat ovat 27€/vuorokausi tai 50€ 14 vuorokautta. Paikalla on tilavat myyntipöydät ja myyntipaikkoja on noin 150 kappaletta. Toimitilaa on 560 neliömetriä johon sisältyy kahvio. Pienikokoisille huonekaluille ja esimerkiksi lastenrattaille on varattu oma nurkkaus.

Tämä esittelysivu on muuttanut. Uusi esittelysivu sijaitsee sivulla Kirpputori Eko-teko.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Kirpputori EKO-TEKO:

Tänään 18.12.2011 poikettiin tällä aivan hiljattain auenneella kirpparilla. Pöytiä oli paljon ja melko tilavia ja kahta eri mallia; hylly + rekki ja loosheja, mutta molemmat vielä suurelta osin tyhjinä. Odotan ja toivon, että enemmän myyjiä löytyy pian, ettei kirppari joudu lopettamaan ennen kuin on päässyt alkuunkaan. Kävijöitä oli jonkin verran, joten kauppakin olisi varmasti käynyt.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Kirpputori EKO-TEKO:

Tämä kirppis on nyt listattuna kahdesti. Tiedot tuoreemmasta voisi varmaankin yhdistää vanhempaan..

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Tämän artikkelin kommentointi on päättynyt.

Viimeksi päivitetyt

 1. Kanavan Kirppis
 2. Konttitori / Vermon kirppis
 3. Moody Monday Second hand & Cafe
 4. Save&Joy Tampere
 5. Torin Kirppis Isojoki